EEN BADEEND MET UW LOGO OF TEKST

Wij kunnen voor u een badeend bedrukken. Het minimale aantal voor het bedrukken van badeendjes is 50 stuks. Bedruk de naam van de pasgeboren op onze baby eendjes voor een leuk geboorte bedankje. Onze Just Married eend met datum en naam van het bruidspaar is een leuk bruiloftsbedankje en een eendje met een bedrijfslogo een originele give away voor bedrijven.

VOOR VOORBEELDEN VAN BEDRUKTE EENDJES, KLIK HIER!

Wilt u een eendje niet bedrukken maar wel persoonlijk maken? Doe een eendje in één van onze leuke doosjes en plak een gepersonaliseerde sticker op het doosje. We hebben bijvoorbeeld leuke stickers voor een geboorte of huwelijk maar we kunnen ook een sticker met bedrijfslogo maken, of met een eigen foto. U kunt ook gepersonaliseerde labels bij ons bestellen. Kijk voor onze stickers en labels bij de categorie PERSONALISEREN. Daar kan je ook onze speciale badeend sjaaltjes vinden, die we kunnen borduren met een persoonlijke tekst.

ZELF EEN ONTWERP MAKEN

Op onze site kunt u met onze bedrukking tool een ontwerp op een eendje maken. Let op: dat de bedrukking met de tool groter uit kan pakken dan wat er daadwerkelijk op het eendje past. We mailen altijd eerst een digitaal voorbeeld, zie ook het gedeelte met HOE TE BESTELLEN.

AANTALLEN VANAF 1000 STUKS

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op bedrukking van kleine aantallen in Nederland. Als u een groot aantal wilt laten bedrukken (minimaal 1000 stuks) en ze pas over 60 dagen nodig hebt, kunnen we de eendjes misschien ook in China laten maken en bedrukken. Dan gelden uiteraard andere prijzen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: info@badeendwinkel.nl kunt u een bepaalde badeend niet vinden op onze site, of zoekt u een badeendje die past bij een bepaald thema? Mail ons, wij denken graag met u mee.

Hieronder vindt u meer informatie en de prijzen inclusief BTW voor het laten bedrukken van een badeend.

KOSTEN

 • Het makkelijkste is om bij het gewenste eendje te klikken op de knop Bedrukken/printing. Hier kunt u het eendje zelf bewerken en direct de kosten zien. Door het aantal aan te passen zie je direct wat een eendje inclusief bedrukking bij verschillende aantallen kost. Hoe hoger het aantal, hoe goedkoper per eendje.
 • Bij een bedrukking in één kleur betaalt u 55 euro voor de éénmalige setup kosten. Daarnaast betaalt u een bedrag per eendje. Wat de kosten voor het bedrukken per eendje zijn kunt u in onderstaande tabel zien.

1 kleur
25+ 1,78 euro
50+ 1,23 euro
99+ 0,75 euro
249+ 0,57 euro
349+ 0,46 euro
499+ 0,37 euro
1000+ 0,33 euro

 • In principe kunnen we in 2 kleuren drukken maar krijg je een 2e drukgang nooit exact op dezelfde plaats. Het kan dus zijn dat de 2e kleur gaat verschuiven en niet goed op de eerste kleur aan sluit. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u minimaal 1000 stuks nodig en kunt u 60 dagen wachten? Onze leverancier uit het Verre Oosten kan wel perfect bedrukken in meer kleuren. Dan gelden er andere prijzen dan hierboven vermeld.

HOE TE BESTELLEN:

 1. U kunt de bestelling via onze site plaatsen. Minimale aantal voor bedrukken is 25 eendjes.
 2. U betaald altijd de éénmalige set-up kosten als u een eendje wilt bedrukken. Dit is een vast bedrag namelijk 55 Euro voor als u een bedrukking in 1 kleur wilt en 78 Euro voor 2 kleuren(alleen op aanvraag). 
 3. Daarnaast betaald u een bedrag per bedrukking/per eendje, die goedkoper wordt naar mate u meer besteld. Zie de staffelprijzen in bovenstaande tabel. De staffelprijzen van de eendjes worden automatisch meegenomen als u voor meer eendjes kiest om te bedrukken.
 4. Klik op het eendje en daarna op de knop "Bedrukken/printing". Staat de knop er niet, dan is bedrukken voor het gekozen eendje niet onmogelijk maar minder gebruikelijk. U kunt dan altijd contact met ons opnemen over verdere mogelijkheden van personaliseren. U komt nu op de pagina waar u uw eend kunt bewerken met uw tekst of logo, zodat u een beeld heeft van hoe het eendje er uit komt te zien. Tevens kunt u zien wat het eendje kost met bedrukking en kunt u vervolgens het gewenste aantal eenden bestellen.
 5. Indien gekozen voor een logo dient u nog wel uw logo nadat u de bestelling heeft geplaatst in een aparte mail in een EPS of PDF bestand aan ons mailen naar info@badeendwinkel.nl
 6. Ga naar afrekenen.
 7. We mailen altijd eerst een digitaal voorbeeld ter goedkeuring gemaakt door onze drukker. Pas na goedkeuring starten we met het daadwerkelijke bedrukken.

HOE TE BESTELLEN: ALS U EEN BEDRIJF BENT WAT BUITEN NEDERLAND IS GEVESTIGD EN EEN BTW NUMMER HEEFT

 • Bestel procedure: Zie hierboven
 • Indien uw bedrijf is gevestigd buiten Nederland en een BTW nummer heeft, dan hoeft u geen 21% BTW te betalen. Al onze prijzen op onze site zijn inclusief BTW. Bij het afrekenen vult u uw bedrijfsnaam en BTW nummer in. Vervolgens kunt u afrekenen en zullen de bedragen exclusief BTW zijn.
 • U ontvangt bij de bevestiging van de bestelling de factuur.

LEVERTIJD

 • De gemiddelde levertijd is twee weken. Indien u een levertijd wenst die korter is dan 2 weken, geeft u dat dan zo snel mogelijk aan zodat we kunnen kijken of deze levertijd haalbaar is.
 • De levertijd is mede afhankelijk van het aanleveren van de gewenste informatie zoals, kleur, plaats van de bedrukking, het logo, en de goedkeuring hier van. Tevens is de levering afhankelijk van de betaling. Wij leveren nadat de betaling is voldaan.

WELK EENDJE

 • In principe kunnen we elk eendje bedrukken. Een logo of tekst komt alleen wel veel beter uit op een eendje zonder print. Standaard eendjes kunt u vinden bij de afdeling STANDAARD EENDJES.

DE PROCEDURE

 • U ontvangt van ons een email met de bevestiging van uw bestelling. Dit is voor u direct een bewijs dat we de bestelling goed hebben ontvangen.
 • Vervolgens wordt er gecontroleerd of we alle benodigde gegevens van u ontvangen hebben zoals, logo of afbeelding, kleur, lettertype, gewenste levertijd en de plek waar de bedrukking moet komen. Tevens controleren we of het aangeleverde van voldoende kwaliteit is. U hoort binnen 1 werkdag van ons, of we de bestelling kunnen leveren binnen de gewenste leveringstermijn, of wanneer we hierover uitsluitsel kunnen geven.
 • Voordat de daadwerkelijke bedrukking van start gaat, ontvangt u van ons een digiproef. Dit is een digitale voorbeeld van het door u gekozen eendje met de gewenste bedrukking. Mocht u nog eventueel iets willen wijzigen t.a.v. de bedrukking dan kunt u dat, dan nog aan ons door geven. Wij starten het bedrukken nadat wij een email met de goedkeuring van de digiproef van u hebben ontvangen. Daarna zullen we, mits de betaling voldaan is, de eendjes zo snel mogelijk leveren.

CONTACT

 • Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via info@badeendwinkel.nl
  Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0255 754807.

Bedrukte eendjes zijn super als business gift, huwelijks bedankje en geboorte bedankje. Informeer naar de vele mogelijkheden!