Personaliseer opties

Bedrukken

Kijk voor informatie over bedrukken bij BEDRUKKING in blauwe balk. Bekijk Fotoboek

Labels

Maak je eendje persoonlijker door er een label er aan te hangen. Je hebt al een label vanaf 25 stuks en voor rond de € 0.20. We hebben “voorbeeld” labels, maar we kunnen ook een eigen design, logo of eigen afbeelding op de labels drukken. We mailen eerst een digitaal voorbeeld. De labels worden pas na goedkeuring gemaakt. Speciale wensen? Mail naar: info@badeendwinkel.nl Hier bestel je alleen de labels, het eendje moet je dus apart bestellen.

Sjaaltjes

Super leuk is deze badeend met sjaal waar je je eigen tekst op kan laten borduren. Dat kan dus een naam zijn of KORTE tekst, zoals; Ik hou van jou, Ik ben zwanger, gefeliciteerd papa enz. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren en ook de tekst kan geborduurd worden met verschillende kleuren draad. Je kan ze los bestellen of samen met een badeend. 

Stickers

Doe een eendje in een doosje en maak hem persoonlijker met onze leuke stickers. Je hebt al een sticker vanaf 25 stuks en voor rond de € 0.30 We hebben “voorbeeld” stickers, maar we kunnen ook een eigen design, logo of eigen afbeelding op de stickers drukken. We mailen eerst een digitaal voorbeeld. De stickers worden pas na goedkeuring gemaakt. Speciale wensen? Mail naar: info@badeendwinkel.nl.

Doosjes

Deze leuke doosjes voor je badeend maken het nog leuker om een eendje te geven. Vooral met een gepersonaliseerde sticker. 

  
************************************************************************************